" />

Професионално изпиране на одеяла удобство за вашия бизнес

Одеяло, поставено върху подаНапоследък все повече хора стават част от различни платформи, които предлагат алтернатива на хотелското настаняване. Обзавеждат жилищата си луксозно и удобно, а гостите предпочитат този вариант, тъй като така получават всичко, от което се нуждаят, но на по-атрактивна цена.

Един подобен бизнес може да генерира добри доходи, но изисква и голяма отдаденост, старание и поддържане на висок стандарт във всяко отношение.

Разбира се, хигиената трябва да е безкомпромисна, в това чило всички одеяла да бъдат безупречно чисти, старателно изпрани и ароматизирани.

Професионалното изпиране

Професионалното изпиране може да бъде изключително полезно за вашия бизнес, тъй като ще ви спести много време и усилия. Фирми като Carpet Factory ще вземат безплатно от дома ви, а след това и ще върнат обратно всички одеяла, които искате да бъдат изпрани.

Важно е да се отбележи, че трябва да бъдат изпрани дори и завивки, които са току що закупени от магазина, тъй като в противен случай някой може да получи кожни раздразнения.

Фирмата работи само с препарати от най-висок клас, които са биоразградими и хипоалергенни, тъй като се осъзнава отговорността към потребителите. Живеем във времена, в които голяма част от хората страдат от най-различни алергии и така се поддържа добро ниво на безопасност и отговорност към тях.

В същото време, препаратите са антибактериални и гарантират изключително високо ниво на чистота и хигиена, за каквато не можете и да се надявате да постигнете  домашна среда. Най-хубавото е, че професионалното изпиране е по-щадящо и вашите одеяла ще се запазят в безупречно състояние за много по-дълго време.

Безупречна чистота

Безупречната чистота е нещо, което в PraneKilimi.bg гарантираме напълно. Добрата грижа в това отношение е от голямо значение, тъй като това е основа на доверието между нас и клиентите. Това е абсолютно задължителната база, върху която гостите в последствие ще изградят своите впечатления и без която тяхната почивка ще е напълно загубена.

Изпраните от нас завивки ще бъдат напълно свободни от акари, а след изпирането ще бъдат унищожени 99,9% от бактериите и микробите, които обичайно се спотайват там.

Прекрасният аромат, който ще се усеща след изпирането е резултат от ароматизирането, което се прави с качествени продукти, които не причиняват раздразнения и алергии.