Референции

Милен Алипиев

Изключително съм доволен от услуга по пране на килими на Carpet. Много коректно и адекватно отношение към клиентите при това на добри цени - нещо, което не сме свикнали да получаваме често в България. Препоръчвам ги!


Богдан Гайдаров

След като излях червено вино върху мокета си, реших да се обърна към фирма. Carpet свърши страхотна работа и върна първоначалния му вид.


Десислава Атанасова

След горчив опит с последната фирма, която използвах за пране на килими, определено този път сме доволни. От другата фабрика ми бяха върнали килима без изобщо да е изсъхнал и понеже вкъщи е по-влажно, за малко да хване мухъл. Да не говорим, че и петното, което исках да отстранят си стоеше...От Carpet съм изключително доволна. И като качество и като обслужване. Обадих им се и на следващия ден дойдоха, а след още 3 ми върнаха килима като чисто нов. Благодаря ви за коректността и за ваучера за отстъпка. Определено ще се възползвам от него следващия път.


Гергана Иванова

Наложи ни се да потърсим фирма за пране на пътеки за нашия офис и се спряхме на pranekilimi.bg. Невероятно бързо работят и имат чудесен подход към клиентите си. Ще ги използваме отново задължително. Благодарим.


Виолета Маркова

Наскоро ползвах услугите на Pranekilimi.bg и съм изключително доволна! Изпраха килима ми перфектно и ми го върнаха сух, мек и чист!


Петромир Митов

Старият мокет в хола беше изключително мръсен и не беше пран от доста години, но тази фирма върна блясъка му. Изключително съм доволен от услугата и с удоволствие бих я препоръчал на приятел!


Калин Зърнев

Имах 2 килима на вилата, които бяха мухлясали от влагата през зимата. Не вярвах, че момчетата ще ми ги изперат толкова добре и ще станат като нови. Препоръчвам!


Станка Буюклиева

Благодаря на pranekilimi.bg за качественото изпиране на килимите и пътеките в нашия дом! Килимите бяха силно замърсени, тъй като имам куче и две деца. Въпреки ежедневното почистване, те имаха петна, които до момента никоя фирма не успяваше да премахне.


Красен Кръстев

Доволен съм от прането на килими. Бързо и качествено. Цената също е много добра за мен. Хубавото е, че се съобразиха с времето което си бях вкъщи. Благодаря на двете момчета от доставката - много точки и готини :)


Мария Стратиева

Детският килим с мемори пяна, който бях закупила за дъщеричката ми беше като нов, след изпирането. Много фирми не успяха да върнат предишния му чар, но тази е върхът. Препоръчвам с две ръце. Наистина си разбират от работата.


Добромир Панов

Доволен съм от услугите на фирмата, тъй като успяха да изчистят едни солидни петна по скъпия ни килим. Опитвахме с какво ли не, но след консултация ми дадоха гаранция, че ще успеят да ги премахнат. Благодаря!

PS: Лек минус за времето за доставка на килима до дома ми, но го отдавам на пиковия час, в който все пак решиха да ми докарат килима.


Оцени ни:
2.48 / 72

Заявете пране на вашите постелки сега

Ние ще вземем постелките Ви, Ще ги изперем и ще ви ги доставим в къщи сухи до няколко дни.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем постелките Ви
Ще ги изперем и изсушим
И ще ви ги доставим в къщи