" />

Сушилно помещение

Услугите, които ние от pranekilimi.bg предлагаме на нашите клиенти, са внимателно и прецизно селектирани, с цел задоволяване и покриване на техните критерии, очаквания, потребности и желания. За да създадем трайни и коректни взаимоотношения с потребителите, то ние не сме склонни да извършваме компромиси в качеството.

Работният процес се осъществява с прякото съдействие на екип от професионалисти, придобили достатъчно опит и знания в тази сфера и успели да затвърдят името си на пазара. Техните компетенции ви гарантират качествено изпиране на всяка текстилна вещ, подадена в ръцете им. Разчитайте на висок клас услуги, модерни машини, професионални почистващи препарати и сушилно помещение, което е перла в короната на всяка една фирма, изпълняваща сходна по вид дейност.

Температура на сушене на тъканите

Помещението е с контролирана температура +27 градуса. То е изключително модернизирано и стандартизирано. Благодарение на високите градуси, вие можете да се радвате и наслаждавате на чисто сухия си килим 2-3 дни след като сме го взели от дома ви. Изсушаването на вашите килими, мокети, пътеки, одеала и други текстилни собствености, е само комплимент, отправен към себеуважаващата се домакиня.

 Не съществува опасност от това, вашите килими и одеала да бъдат повредени, поради твърде ниски или високи градуси, поддържани в помещението. Температурата е настроена така, че да оказва най-благоприятно действие върху почистените вече тъкани. Какво по-хубаво от това някой друг да се погрижи качествено и пълноценно за една от най-трудоемките задачи, които трябва да отметне всяка домакиня, а именно прането на килимите и завивките.

Вдъхновяващ аромат на вече изпраните килими, мокети, одеала и китеници

Изсушени и ухаещи на пролетни цвята, вашите меки и пухкави подови настилки са в готовност да внесат свежест в дома ви. Не се налага дни наред да ги държите на пряката слънчева светлина, докато влагата все още се е вкопчила в текстилните нишки. Ние се грижим за всяка една неприятна част, свързана с почистването на тежките текстилни придобивки в дома ви.

Контролираната влажност гарантира запазване на здравината на тъканите

При процеса на сушене на тъканите се използва и професионален влагоуловител, благодарение на който не съществува опасност от поява на мухъл в помещението. Вашите килими и завивки ще се съхранят в брилянтен и непокътнат вид.

Сушилното помещение е важна част от процеса на изпиране. Доверете се на висококачествените услуги, достигащи до вас. Сухи и ароматизирани – така ние ще доставяме килимите до дома ви.

Оцени ни:
4.68 / 53