" />

Услуги на Carpet Factory

Обичате ли домът ви да бъде покрит с цветни и свежи килими, създаващи настроение? Те са онази част от обзавеждането, която допринася за уюта и комфорта. Неприятният момент настъпва, когато наближи моментът за тяхното почистване.

Желаете ли вашите килими да бъдат качествено почистени? Несъмнено са ви необходими професионални препарати, умения и машини, спомагащи за постигане на блестящи резултати. Ако сами решите да го направите, това означава да изгубите твърде много време и нерви, а крайният резултат никога не е това, което сте очаквали.

Какви услуги предлагаме?
Ние от pranekilimi.bg се постарахме да селектираме широка гама от услуги, които да ви бъдат под ръка по всяко едно време от годината. Освен пране на килими, можете да ни потърсите още за пране на мокети, пътеки, китеници, одеала и тъкан текстил. Не се колебайте да се свържете с нас!

В рамките на 5-7 работни дни, вашите одеала и килими ще бъдат перфектно почистени, ароматизирани и изсушени. Предлагаме ви услугата „от и до дома”. Какво значи това ли? Не се налага да напускате комфорта и уюта на дома си, за да заблести той от чистота.

100 % биоразградими, професионалните препарати се справят безупречно дори с най-упоритите замърсявания. Нашите служители са перфектно обучени, което допринася всяка една услуга да се изпълнява безупречно от самите тях и иновативните машини.

Запазете телефонния ни номер, защото навярно ще ви потрябваме отново. Качественото извършване на всяка една от услугите ни е предпоставка за създаване на трайни и коректни взаимоотношения с клиентите.

Това зависи от степента на използване и замърсяване. Често килимите задържат много фин прах и мръсотия и това дори не е забележимо. Затова се препоръчва поне един път в годината да се изпират, тъй като това намалява износването им и те изглеждат като нови по-дълго време.

Прането на килими най-често се свързва с почистване на стари килими и пътеки, но всъщност изпирането на новите килими е много добра идея.

Новите килими съдържат химикали, които производителите използват и които могат да се премахнат на 100% само с изпиране. Обикновеното почистване с прахосмукачка не е достатъчно. Така че не чакайте да се замърсят новите килими, преди да ги изперете.

За съжаление микробите, бактериите и мръсотията са микроскопични и невидими за човешкото око. Ако изчакате да килимите ви да станат видимо замърсени е много по-малка вероятността да се възстановят цветовете.

Освен това замърсяването на килима е пряко свързано с качеството на въздуха в закрити помещения. Ако не се почистват подовите настилки редовно, качеството на въздуха на закрито може да бъде осем до  десет пъти по-лошо от качеството на външния въздух.

Редовното почистване и пране е важно за здравето на всеки в семейството, но е двойно по-важно за хората с алергии. Натрупването на алергени в килимите и завивките влошава дихателните симптоми и намалява белодробната функция при алергични хора. Най-добрия начин за премахване на алергените е прането.

В домовете където има деца и домашни любимци се препоръчва пране на всеки шест до девет месеца. Домашните любимци оставят доста косми, а децата често играят на килима и както всички знаем често поставят ръцете в устата си. Колкото и редовно да прахосмучете вашия килим, мръсотията прониква във власинките. Затова и изпирането се препоръчва по-често.

Килимите натрупват много мръсотия и в тях попадат опасни микроби, което е голям проблем за хора с астма и алергии. За да предотвратите рисковете за здравето на вашето семейство е необходимо да се грижите за тях и да ги поддържате чисти. Ако се нуждаете от професионална помощ, обадете ни се на телефон 0894 895 777 и ние ще се погрижим за килимите, мокетите, пътеките и завивките във вашия дом.

Оцени ни:
3.64 / 105

Заявете избраната от вас услуга сега!

Ние ще вземем вашите постелки, Ще ги изперем и ще ви ги доставим в къщи сухи до няколко дни.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем постелките Ви
Ще ги изперем и изсушим
И ще ви ги доставим в къщи