Услуги на Carpet Factory

Обичате ли домът ви да бъде покрит с цветни и свежи килими, създаващи настроение? Те са онази част от обзавеждането, която допринася за уюта и комфорта. Неприятният момент настъпва, когато наближи моментът за тяхното почистване.

Желаете ли вашите килими да бъдат качествено почистени? Несъмнено са ви необходими професионални препарати, умения и машини, спомагащи за постигане на блестящи резултати. Ако сами решите да го направите, това означава да изгубите твърде много време и нерви, а крайният резултат никога не е това, което сте очаквали.

Какви услуги предлагаме?
Ние от pranekilimi.bg се постарахме да селектираме широка гама от услуги, които да ви бъдат под ръка по всяко едно време от годината. Освен пране на килими, можете да ни потърсите още за пране на мокети, пътеки, китеници, одеала и тъкан текстил. Не се колебайте да се свържете с нас!

В рамките на 5-7 работни дни, вашите одеала и килими ще бъдат перфектно почистени, ароматизирани и изсушени. Предлагаме ви услугата „от и до дома”. Какво значи това ли? Не се налага да напускате комфорта и уюта на дома си, за да заблести той от чистота.

100 % биоразградими, професионалните препарати се справят безупречно дори с най-упоритите замърсявания. Нашите служители са перфектно обучени, което допринася всяка една услуга да се изпълнява безупречно от самите тях и иновативните машини.

Запазете телефонния ни номер, защото навярно ще ви потрябваме отново. Качественото извършване на всяка една от услугите ни е предпоставка за създаване на трайни и коректни взаимоотношения с клиентите.


Препоръчваме и други специалисти в нашата ниша - фирма за почистване на домове Ecofin2000. Отлични професионалисти, страхотни цени и срокове.

 

Оцени ни:
4.22 / 76

Заявете избраната от вас услуга сега!

Ние ще вземем вашите постелки, Ще ги изперем и ще ви ги доставим в къщи сухи до няколко дни.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем постелките Ви
Ще ги изперем и изсушим
И ще ви ги доставим в къщи