" />

Химическо чистене в София

Химическото чистене става все по-популярна услуга, която бива предпочитана от хората, които нямат кой знае колко много време, което да отделят за неща, отдалечаващи ги от основните им ангажименти. Задачата на местата, които предлагат услуги, свързани с пране на килими, почистване на килими, химическо чистене, е да осигури вашето време.

Свободата в днешния свят е може би най-важното нещо, което можете да си позволите. Сега вече имате възможност да получите перфектната услуга на цена без аналог, а това да допринесе за повечето свободно време.

Химическото чистене, обаче не е като обикновеното и е добре да се познават някои определен характеристики, за да не се получи ефект, който е нежелан от клиента. Заради това сме и ние – загриженият екип на PraneKilimi.bg!

Ние ще ви разкажем повече за химическото чистене като онова, което може да спаси дрехите ви от естествения процес на захабяване, причинен от носенето във времето. Надяваме се доверието, което предизвикаме във вас, да бъде достатъчно, за да ни поверите важните за вас текстилни прелести.

Цени на химическо чистене в София

Зимно яке, Дълго палто 13,00 лв
Късо Палто, яке пролетно или сако 8,00 лв
Костюм от две части 14,00 лв
Панталон или пола 6,00 лв
Блуза или риза 5,50 лв
Рокля 11,50 лв
Пуловер или жилетка 7,50 лв
Елек 7,50 лв
Вратовръзка 4,50 лв
   
Спортни обувки от плат или синтетика 16,00 лв
Спортни обувки от велур или кожа 26,00 лв
Кожено яке 20,00 лв
Кожен панталон 12,00 лв
Кожен Мото Екип с Протектори 47,50 лв
Кожено Мото Яке С Протектори 26,50 лв
Кожен мото панталон с протектори 24,60 лв
Ски екип 22,00 лв
Ски панталон 10,00 лв
Инпрегниране 9,00 лв
Рокля, официална, коктеѝлна 34,00 лв
Официална детска рокля 15,00 лв
Булченска рокля 47,00 лв
Булчинско наметало 21,00 лв
Голяма плюшена играчка 16,00 лв
Пердета ( кв.м.) 5,50 лв

Защо да заложим на химическо чистене вместо на обикновеното пране

В услугата химическо чистене, което е и доста общо понятие за този вид дейност, се постига брилянтен вид на текстила посредством използването на различни видове химикали, които действат директно срещу замърсителя. Това спомага за възможно най-доброто изчистване на килима/дрехата, като в допълнение спомага и за защитата от бактерии.

Любовта ни към чистотата и текстила правят възможно това да виждате невероятните крайни резултати след нашата намеса и работа върху вашите текстили. Благодарностите ще оставим на вас, а нашата работа продължава да бъде изцяло свързана с това да ви доставим повереното чисто и сухо!

PraneKilimi.bg – знаем цената на качеството

Цените, публикувани в нашия сайт са напълно актуални, конкурентни и най-важното – те са достъпни заради вас. Клиентите, които ние безкрайно уважаваме, трябва да имат здравословно ежедневие, а това включва и въздуха, който дишат.

Нашата работа е отговорна не само защото трябва да доставяме всичко навреме, а и то да е изпрано, подсушено и чисто, когато клиентът го види. Точно тук е магията на химическото чистене – клиентът получава чистота, която веднага може да бъде почувствана, усетена и използвана.

Стъпете на чист килим още в момента, в който той се завърне у дома. Облечете чисти, меки и удобни дрехи – такива, каквито не сте ги виждали досега!

Всичко зависи от вас, но ако искате да направите онова, което е по силите ви – обадете ни се, а ние ще запишем вашата заявка и съвсем скоро наш куриер ще дойде и ще вземе онова, което сте решили да ни поверите!

Оцени ни:
3.50 / 7

Заявете изпиране на вашите мокети сега

Ние ще вземем мокетите Ви, Ще ги изперем и ще ви ги доставим в къщи сухи до няколко дни.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем мокетите Ви
Ще ги изперем и изсушим
И ще ви ги доставим в къщи