" />

Пране на пътеки в София

Център за машинно пране на пътеки в София - Carpet Factory

пране на пътеки София

В наскоро обновения център за машинно пране на килими Carpet Factory, можете да намерите голямо разнообразие от услуги, свързани с прането и поддръжката на различни по рода си текстилни подови настилки.

Ние сме тясно специализирани в областта на машинното пране и сушене на мокети, пътеки, китеници, губери, одеяла и други подобни. Можем да предложим на вас, нашите клиенти, високо качество на услугата и отлични цени, които са без конкуренция в областта.

Ниската цена обаче в никакъв случай не означава, че ще направите компромис с качеството. Опитът, с който разполагаме и който можем да ви предложим като наши клиенти е от 2006 година насам, което не поставя ни най-малко съмнение в нашия професионализъм.

Къде се извършва услугата?

Самото изпиране на текстилните подови настилки се осъществява и извършва на място в нашия специализиран център в град София. За процеса по обработката на килимите се използват професионални уреди с много висока функционалност и ефективност.

Всички те са от последно поколение, което съвсем не е без значение за да бъде услугата на високо ниво. При нас се използват уреди на водеща в бранша европейска фирма, което ще си проличи по крайния резултат.

Разбира се, голяма част от техниката няма как да се мести извън сградата на нашия център, така че се налага извозването на килимите. Разбира се, това не бива да ви тревожи, защото това ще се свърши от наши съвестни служители, които ще вземат и след това ще върнат на място до вашия дом всички текстилни подови настилки, а вие няма да имате никакви грижи с това.

Какви са нашите предимства?

Както вече споменахме, в нашия високо технологичен специализиран център разполагаме с най-ново поколение автоматизирани системи, които са оборудвани с механизми за пране на различни като размери и материя пътеки.

Също така, имаме и съвсем нови центрофуги, които винаги и без изключение дават възможност за осъществяване на бърз и едновременно с това изключително качествен процес на изпиране.

Наличието на тази супер-модерна техника позволява целият процес да премине с възможно най-малка намеса на човешки фактор. Това от своя страна осигурява по-голяма стандартизация и уеднаквяване на качеството на услугата, което не е възможно при ръчното пране.

Без конкуренция за пране пътеки, цени - ТОП

Тъй като центърът за машинно професионално пране на пътеки е оборудван е с техника от най-висок възможен клас, нашите услуги покриват дори и най-високите европейски стандарти.

Това прави нас и нашият център и уникални и без конкуренция в София и в областта. Макар че много фирми предлагат подобна услуга, малцина предлагат толкова мощно и модерно оборудване,

Съответно и получените резултати при нас ще ви очароват в пъти повече, отколкото услугите на която и да било друга фирма в бранша в София и региона.

Пране на пътеки

Сред основните услуги, които предлагаме на клиентите си е прането на пътеки. Обикновено именно тази част от текстилните подови настилки у дома се замърсява най-много.

Причината е, именно пътеките се поставят в коридора, от където всички членове на семейството и всички посетители на дома ви преминават. Това не само ги замърсява, но и ги износва много бързо във времето.

Според специалисти, това налага пране на пътеки да се осъществява по-често, отколкото прането на други подови настилки у дома. Препоръчително е да извършвате това поне веднъж на 6 месеца за да запазите свежестта на дома си на нужното ниво.

Това обаче повдига редица въпроси, тъй като в домашни условия прането на килимите трае най-често цял ден, след което нямате останали никакви сили и енергия за нищо друго.

Ето защо, за да си освободите повече време, но и за да поддържате пътеките си чисти, ние предлагаме специализирана услуга, която има за цел именно да ви предложи възможност да избегнете всички главоболия свързани с това, които биха могли да възникнат.

Прането на пътеките се осъществява с помощта на специално създадена за целта технология. Става дума за поточна линия, на като основния процес става чрез многочеткова пневматична машина.

След преминаването през четките, последващата процедура е преминаване през специална сушилня и центрофуга. След последните две се постига изсушаване до 95%, което позволява незабавно връщане на настилките по местата им, без да има налична влага.

Това дава възможност на нашия специализиран център за машинно пране Carpet да предлага целогодишно своите услуги. Причината е, че изпирането и извършването на същата са независими от външните условия и дават възможност цялата процедура да завърши за не повече от две денонощия.

Професионалното изпиране е най-добрият вариант, за да се погрижите за вашите килими и пътеки. Добрата грижа за тях ви гарантира, че ще ги използвате дълго време и няма нужда да ги подменяте години наред.

Чистите и поддържани пътеки не само допринасят за безупречния вид на вашия дом, но имат и много ползи. Килимите действат като гигантски филтри, които абсорбират алергени и микроби. След изпирането се намаляват нивата на прах в дома ви и по този начин се минимизира разпространението на бактерии и болести. Това означава по-добро здраве за вас и цялото ви семейство.

Ние изпираме пътеките с напълно безопасни препарати. Професионалното изпиране ви гарантира по-чиста и здравословна среда за цялото семейство, включително и за домашните любимци.

По-често хората избират фирми за професионално изпиране, тъй като некачественото почистване може да съсипе пътеките. Винаги избирайте внимателно препарати и машини ако решите да ги изперете самостоятелно.

Премахването на петна, които са били на килима дълги периоди от време, изискват усилия и умения. Миризмите от домашни любимци често са трудни за премахване. Обадете ни се на телефон 0894 895 777 и ние ще отстраним петната и миризмите, като използваме специализирани препарати.

Може да се доверите на специалистите от Pranekilimi.bg. Нашите експерти имат богат опит, използват само професионални почистващи препарати и резултата е винаги добро обслужване и качествено изпиране.

Оцени ни:
3.63 / 82

Заявете изпиране на вашите пътеки сега!

Ние ще вземем пътеките Ви, Ще ги изперем и ще ви ги доставим в къщи сухи до няколко дни.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем пътеките Ви
Ще ги изперем и изсушим
И ще ви ги доставим в къщи