" />

Пране на олекотени завивки в София

пране на олекотени завивкиНие от фирма за пране на килими pranenakilimi.bg ви предлагаме множество услуги, благодарение на които можете да поддържате брилянтна хигиена и съвършена чистота в дома си. Прането на олекотени завивки е сред най-предпочитаните услуги от потребителите.

За никой не е тайна, че наред с матрака, завивките са основно убежище за разнообразните микроорганизми, причиняващи алергии или друг вид дискомфорт. Ако искате перманентно да ги елиминирате, то използването на услугата, е правилното решение за вас.

Не отдавна, голяма част от гражданите предпочитаха в студените дни от годината да си осигуряват топлина и уют, благодарение на онези тежки вълнени одеяла, които не само топлят, но и се оказват един добър продукт на отминалото време.

Днес, обаче, положението със завивките е коренно различно. Едва ли съществуват хора, които да нямат поне една олекотена завивка в гардероба си. Мека, пухкава и едва усещаща я върху телата си вечер, тя ни доставя онази топлина, за която мечтаем.

Защо да изберем услугата „пране на олекотени завивки“?

За никой не е тайна, че олекотените завивки са далеч по-комфортни, в сравнение с всички останали. Те могат да се използват не само през зимата, но и по време на летните хладини, когато тънкият чаршаф се оказва недостатъчно средство. Честата и продължителна употреба на тази част от спалното бельо изисква и редовно почистване. Ако се чудите как да се справите с изпирането на олекотената завивка у дома, то ние имаме страхотно решение за вас.

Доверете се на професионалната услуга, достигаща до потребителите, която ви гарантира безупречни резултати. Ние от pranenakilimi.bg ви осигуряваме транспорт в двете посоки. Не се налага да напускате уюта и комфорта на собствения си дом, за да се справите с мръсотията, натрупала се в покривалото.

Всяка една от дейностите, които практикуваме, включително и пране на олекотени завивки, се извършва по безупречно професионален начин. Използваме препарати, които упорито и трайно премахват всички микроорганизми и я даряват с ухания и свежест.

Независимо дали сте решили да ни потърсите през лятото или зимата, то само след няколко дни ще позвъним отново на вашата врата и ще ви доставим изпраната, изсушена и ароматизирана завивка. За нас по-важно от всичко е клиентите ни да бъдат доволни от крайния резултат. Разполагаме със сушилно помещение с контролирана температура и влажност. Специализираните машини и препарати, на свой ред, гарантират за чистия вид на олекотените ви завивки.

Наясно сме с това, че не малка част от олекотените продукти се предлагат на пазара в красиви щампи и наситени цветове. Сред вас навярно съществуват и такива, които не използват допълнителни пликове, тъй като не желаят да прикриват чара на завивката. Ние се съобразяваме с това и при извършване на услугата не съществува ни най-малка опасност от избелване на цветовете и заличаване на багрите.

Винаги, когато ни гласувате доверие, бъдете сигурни, че то ще е оправдано и ние ще се погрижим за поддръжката и почистването на вашия дом. Когато изпираме олекотената ви завивка, първото нещо, което правим, е да проверим състава й. В зависимост от това преценяваме какви препарати да участват при третирането. Бъдете готови да се насладите на чисто новата си и несравнимо ухаеща вещ, с която трудно ще можете да се разделите. Позволете ни да се погрижим пълноценно за чистия вид на вашите олекотени завивки.

Много хора използват завивките и възглавниците веднага след като ги купят, без да ги изпират. Те може да изглеждат чисти и готови за употреба, но ние препоръчваме да ги перете. Винаги трябва да изпирате нови дрехи, ново спално бельо и нови завивки, тъй като те съдържат химикали, които дразнят кожата.

Завивките са доста по-пренебрегвани от чаршафите, които редовно перем. Важно е да се перът поне 2-3 пъти в годината, за да бъдат свежи и чисти. Ако във вашето семейство има хора, страдащи от алергии се препоръчва още по-редовно пране.

Това зависи от големината на завивките и на пералнята и от материята им. За качественото изпиране е необходимо да има достатъчно място и завивката да се движи свободно в барабана. Важно е проверите инструкциите за пране, тъй като при някой материи е необходимо професионално почистване. За да ги запазите в добро състояние, възможно най-дълго използвайте фирми, специализирани в прането и почистването.

Изпирането на завивките помага да се почистят замърсявания, влага и прах. Всяка вечер се изпотяваме и губим освен течности и много мъртви кожни клетки. Върху тях живеят прахови акари. Те са микроскопични, но се натрупват с времето и причиняват алергии.

Изпирането на завивките помага да се почистят замърсявания, влага и прах. Всяка вечер се изпотяваме и губим освен течности и много мъртви кожни клетки. Върху тях живеят прахови акари. Те са микроскопични, но се натрупват с времето и причиняват алергии.

Това зависи от степента на замърсяване и от материята на завивките. Проверете етикетите – на тях има инструкции за градусите на пране. За да се отървете от бактериите и праховите акари трябва да перете поне на 50 градуса. По-високите градуси са подходящи за памучните материи, но при синтетичните ги увреждат. Ние третираме всяка завивка според нейните индивидуални особености и затова резултатите са винаги отлични.

Оцени ни:
3.63 / 80

Заявете изпиране на вашите завивки сега

Ние ще вземем завивките Ви, Ще ги изперем и ще ви ги доставим на адрес сухи до няколко дни.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем завивките Ви
Ще ги изперем и изсушим
И ще ви ги доставим вкъщи