" />

Отзиви от нашите клиенти

Милен Алипиев

Изключително съм доволен от услуга по пране на килими на Carpet. Много коректно и адекватно отношение към клиентите при това на добри цени - нещо, което не сме свикнали да получаваме често в България. Препоръчвам ги!


Богдан Гайдаров

След като излях червено вино върху мокета си, реших да се обърна към фирма. Carpet свърши страхотна работа и върна първоначалния му вид.


Десислава Атанасова

След горчив опит с последната фирма, която използвах за пране на килими, определено този път сме доволни. От другата фабрика ми бяха върнали килима без изобщо да е изсъхнал и понеже вкъщи е по-влажно, за малко да хване мухъл. Да не говорим, че и петното, което исках да отстранят си стоеше...От Carpet съм изключително доволна. И като качество и като обслужване. Обадих им се и на следващия ден дойдоха, а след още 3 ми върнаха килима като чисто нов. Благодаря ви за коректността и за ваучера за отстъпка. Определено ще се възползвам от него следващия път.


Гергана Иванова

Наложи ни се да потърсим фирма за пране на пътеки за нашия офис и се спряхме на pranekilimi.bg. Невероятно бързо работят и имат чудесен подход към клиентите си. Ще ги използваме отново задължително. Благодарим.


Виолета Маркова

Наскоро ползвах услугите на Pranekilimi.bg и съм изключително доволна! Изпраха килима ми перфектно и ми го върнаха сух, мек и чист!


Петромир Митов

Старият мокет в хола беше изключително мръсен и не беше пран от доста години, но тази фирма върна блясъка му. Изключително съм доволен от услугата и с удоволствие бих я препоръчал на приятел!


Калин Зърнев

Имах 2 килима на вилата, които бяха мухлясали от влагата през зимата. Не вярвах, че момчетата ще ми ги изперат толкова добре и ще станат като нови. Препоръчвам!


Станка Буюклиева

Благодаря на pranekilimi.bg за качественото изпиране на килимите и пътеките в нашия дом! Килимите бяха силно замърсени, тъй като имам куче и две деца. Въпреки ежедневното почистване, те имаха петна, които до момента никоя фирма не успяваше да премахне.


Красен Кръстев

Доволен съм от прането на килими. Бързо и качествено. Цената също е много добра за мен. Хубавото е, че се съобразиха с времето което си бях вкъщи. Благодаря на двете момчета от доставката - много точки и готини :)


Мария Стратиева

Детският килим с мемори пяна, който бях закупила за дъщеричката ми беше като нов, след изпирането. Много фирми не успяха да върнат предишния му чар, но тази е върхът. Препоръчвам с две ръце. Наистина си разбират от работата.


Добромир Панов

Доволен съм от услугите на фирмата, тъй като успяха да изчистят едни солидни петна по скъпия ни килим. Опитвахме с какво ли не, но след консултация ми дадоха гаранция, че ще успеят да ги премахнат. Благодаря!

PS: Лек минус за времето за доставка на килима до дома ми, но го отдавам на пиковия час, в който все пак решиха да ми докарат килима.


Антония Димитрова

Килимите ми бяха изпрани страхотно. Имах доста петна по тях, но те вече ги няма. Цената също е най-ниската която намерих в София за пране на килими.


Захари Вальов

Доставката на килимите беше бърза и бяха ги пакетирали страхотно. Качеството на пране също ми хареса. Препоръчвам!


Цветана Михайлова

Страхотно качество на ниски цени. Доставчика беше много любезен.


Минка Димитрова

Килимите бяха изсъхнали, но леко влажни, което не ме притесни или ми попречи. Добро обслужване с бърза доставка.


Надя Петрова

Много ми хареса качеството на пране във връзка с предни година и друга фирма на която бях давала килимите. Силно препоръчвам. Екипа им по доставки и вземане на килимите също е страхотен.


Стоян Димитров

Супер качество, вече за втора поредна година използвам услугите им. Невероятно обслужване.


Цветан Радушев

Препоръчвам! Изпраха всичките ми килими страхотно.


Марина Янкова

Качествени са им услугите за пране на килими в София. Препоръчвам да използвате услугите им!


Марияна Христова

Ниски цени и супер качество. Препоръчвам.

Оцени ни:
2.48 / 72

Заявете пране на вашите постелки сега

Ние ще вземем постелките Ви, Ще ги изперем и ще ви ги доставим в къщи сухи до няколко дни.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем постелките Ви
Ще ги изперем и изсушим
И ще ви ги доставим в къщи