" />

Пране на мокети в София

Най-голямото почистване в домовете и апартаментите на повечето от нас обикновено протича през пролетта и лятото. Това са сезоните, в които всеки се втурва да се стяга, съответно за летния сезон или за зимата, според това кога се извършва.

Обикновено пролетта е по-предпочитаният от двата сезона за всякакъв такъв тип дейности у дома, целящи да придадат по-приятен вид у дома. Именно това е и пиковият момент на така нареченото „основно почистване”, “пролетно почистване” или „пролетно освежаване”.

За да се случат нещата така, както сте ги планирали преди това, то несъмнено ще са ви необходими доста време, средства и умения. На първо място сме поставили времето, което често бива подценявано, но което всъщност е най-важният ресурс, с който разполагане.

Съответно, изпирането заема един цял ден, в зависимост от площта на помещението. На практика, дори и изпирането на съвсем малка по площ подова настилка може да отнеме часове.

Средствата са под формата на препаратите, които използваме за почистването, но също така не бива да забравяме, че все пак има и други особености, като например това, че след тази работа ще искаме специално да изперем дрехите си, което също е някакъв разход например.

Не на последно място поставяме и уменията, които също са от изключително голямо значение и които ще определят дали изобщо е имало смисъл да свършите работата, която всъщност сте свършили или всички положени усилия всъщност са били напразни.

Пране на мокети – защо да се възползвате от нашите услуги?

Днес съвременният човек инвестира почти цялото си ежедневие в извършване на важни задачи и не винаги разполага с достатъчно време. Да отиде на работа, да напазарува, да заведе и после да прибере децата от училище, да с срещне с близките и много други подобни

Това е една от причините да бъдем застигнати от нуждата от професионални услуги за пране на мокети. Това ще ви позволи да поддържате дома си в прилично състояние, но без да се налага да прекарвате цялото си време като се опитвате да почиствате, особено ако не ви се отдава.

Ето защо ние ви предлагаме разнообразно почистване, от което можете да се възползвате спестявайки време и използвайки средствата заделени за поддръжка и почистване по най-добрия и здравословен начин.

Нашият център за пране на килими в София ви дава възможност да постигнете максимални резултати с минимален разход на средства, време и усилия, ето защо ако никога до сега не сте ползвали подобна услуга, ние ви препоръчваме час по-скоро да ни посетите, без да губите излишно време.

Макар че предлагаме цяла палитра от различни видове услуги, една от най-трудоемките все пак си остава именно с почистването на мокети, килими и други меки подови настилки.

Специфика при почистване на мокети

Мокетите са без съмнение най-популярните в България подови постелки и реално може да срещнете някоя от различните им разновидности в почти всеки един български дом.

Въпреки това, не са малко и обществените места, обзаведени с този тип подова настилка, като най-често могат да се видят в хотели, кабинети, офиси и други. Те са онази част от обзавеждането, допринасяща най-много за уютната и приветлива атмосфера.

Една от отрицателните черти на тези настилки, е тяхното бързо захабяване. За да скъсим процеса на амортизация или казано по друг начин, да забавим темпото на износване, то този вид постелка се нуждае от пране, извършено с професионални машини и препарати.

Самото износване става когато в меките тъкани на мокета се набият дребни твърди частици от обувките, които постепенно захабяват пода и го правят да изглежда максимално стар и износен.

Освен това, всички видове меки подови настилки са благоприятна среда за поява на множество упорити петна и замърсявания. Много често те проникват в дълбочина, което прави тяхното отстраняване много трудно.

За добра им поддръжка и за да изглеждат мокетите максимално добре, то на първо място е необходимо периодично почистване, извършено от хора, притежаващи специални умения.

Ние ви предлагаме пълноценно пране на мокети на топ цени. Най-голямото ни предимство е, че нашата техника се справя безпроблемно с премахването на петна от кал, мазнина, следи от домашни любимци и други, с които няма как да се справите сами.

На пазара съществуват модели, които са с дълъг косъм и притежават свойството да задържат прах и мръсотия повече от останалите видове, като за тях може да се каже, че не предлагат някаква особено ефективна възможност за премахване, освен професионалното пране.

Ако се възползвате от нашите услуги, вие съвсем сами ще се уверите, че това е напълно възможно. Нашата тайна е, че ние работим с професионални машини, изсмукващи в дълбочина замърсяванията.

Препаратите, които използваме, са напълно безвредни за вашето здраве и ви гарантират блестящи резултати. Домът ви ще бъде не само видимо освежен, но и въздухът ще се промени.

В края на целия процес ние извършваме допълнителен оглед на вашия мокет. В случай, че са останали петна или друг вид замърсявания, то повтаряме ръчно процедурата, докато не достигнем до кристално чиста повърхност, на която да се наслаждавате дълго време.

Именно в това се състои и нашата гаранция за качество. Единствено истинските специалисти знаят от какво се нуждае вашата мека подова настилка. Те знаят кога, какво и как да приложат при прането на мокети и пътеки, така че да се справят с трайните петна.

След като получите своят мокет отново в дома си, бъдете сигурни, че уханието и свежестта ще струи отново у вас. Всичко това разбира се ще създаде допълнително чувство на уют и пъстрота в скъпия ви дом.

пране на мокети цени

При почистване с прахосмукачка не се отстраняват фините частици. Машинното пране премахва всички видове алергени и замърсявания. Много хора дори не осъзнават колко са мръсни мокетите им, докато не ги видят чисти.

Препоръчва се ако имате домашни любимци да почиствате по-често мокетите. Най-добре е да се перът два пъти в годината. Експертите казват, че неправилното поддържане на мокета, понижава качеството на въздуха в помещенията. Редовното пране и почистване е особено важно за хора, които имат алергии и натрупванията на прах предизвикват дразнене.

Нашият екип ще се погрижи за безупречното изпиране и изсушаване на вашите килими и мокети. Прането ще бъде съобразено с материята и състоянието на мокета и ще бъде изпран с безопасни препарати. Професионалното изпиране от Carpet Factory е много качествено, а това е от съществено значение за чистотата на целия ви дом.

Във влакната на мокетите има бактерии, вируси и плесени, които влияят негативно на здравето ви. Продължителното излагане на прах може да предизвика алергични реакции като астма и екземи.

Това е популярен мит и всъщност има малко истина в него. Ако прането се извършва неправилно и некачествено остават почистващи препарати и мръсотия, които увреждат килимите. Но ако използвате професионалните услуги на Pranekilimi.bg, мокетите ви ще изглеждат по-добре и ще ги ползвате по-дълго.

Поддържането на мокетите и килимите в търговски и бизнес сгради влияе върху имиджа на целия бизнес. Клиентите се чувстват по-добре, а служителите са по-продуктивни. Колко редовно ще ги перете зависи от интензитета на употреба. Следете външния вид и миризмата на мокета и ще прецените най-добре кога е време за пране.
Оцени ни:
3.82 / 112

Заявете изпиране на вашите мокети сега!

Ние ще вземем мокетите Ви, Ще ги изперем и ще ви ги доставим в къщи сухи до няколко дни.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем мокетите Ви
Ще ги изперем и изсушим
И ще ви ги доставим в къщи