" />

Пране на тъкан текстил

Имате ли у дома мебели и обзавеждане от тъкан текстил? А има ли нужда той от пране? Ако в момента търсите добра фирма в рамките на София, която да се погрижи за вашите настилки и тапицирани мебели, тогава сте попадна на правилното място.

За тъкания текстил...

Днес огромна част от хората са избрали да използват в домовете си обзавеждане от тъкан текстил. Той представлява много качествено изработен материал, който не само разказва за богатата история и култура на нашата страната, но и успява да впечатли с красотата на изработката си и пъстротата на цветовете. Които са типични за нашия бит.

На пазара се предлага едно наистина доста широко разнообразие от текстилни тъкани. С тях можете, ако решите да си закупите, чувствително да освежите дизайна на жилището си по традиционен и естествен начин.

Той ще ви позволи с минимални усилия да постигнете големи резултати и да подновите интериора в дома си, понякога до неузнаваемост. Разбира се, нуждата от поддръжка е нещо, което не бива да остава на заден план, защото текстилните тъкани лесно могат да добият доста мърляв вид.

Независимо от това колко е добра хигиената, която поддържате в дома си като цяло, то прането на текстилни тъкани е задължителна процедура, извършваща се поне веднъж в годината.

Ако не правите това, в тях ще се навъдят акари, които бързо ще се размножат. Те и по-скоро техните изпражнения, представляват сериозен катализатор за поява на алергии, а в много случаи се оказват и сериозен фактор, който причинява астматични пристъпи.

Кога да се пере?

През пролетта и лятото домакините доста често преминават към режим “извършване на освежаване”, по време на което се прави така нареченото „пролетно почистване”. Това е идеалният момент да се погрижите за хигиенизирането на всяка една завивка, килим, мокети или друга подова настилка.

Накратко, всичко текстилно, което се е ползвало до сега следва да се изпере много добре. За да сте сигурни и удовлетворени от крайния резултат, най-добре би било да се доверите на специалисти.

В случая, ние ви препоръчваме да се възползвате от услугите на нашата фирма, която знае кое е най добро за вашите мебели изработени от тъкан текстил, както и кога и как да приложи конкретно умение, препарат или технлогия.

Пране на тъкан текстил – защо да се доверим на професионални услуги?

Както всяка една друга настилка, с която се покриват под, фотьойли, дивани и други, така и тъканият текстил, както вече споменахме, се нуждае от периодична поддръжка и грижи.

Освен това, от голямо значение е да се подбере внимателно начинът на почистване според особеностите на съответната тъкан, според багрилата използвани за нейната изработка, а също така и според замърсяването, с което искаме да се справим в конкретния случай.

Ние знаем каква процедура да приложим върху вашата собственост, така че тя да заблести от чистота. Прилагаме само най-ефективните методики и експертността накрая се вижда в реален вид.

Препаратите, които използваме за премахване на мръсотията и упоритите петна, са абсолютно безвредни за човека и неговото здраве. За нас това е най-големият приоритет и  винаги избираме най-безвредните и безопасни продукти, с които да извършим почистването.

Ние почистваме всяка една повърхност на няколко отделни етапа. Това разсловение на работата гарантира максимално добри резултати и справяне с всички възможно петна.

Голяма част от вас мислят, че прахосмукачката е напълно достатъчно средство за отстраняване на всички нечистотии от тъкания текстил – това, обаче, съвсем не е вярно.

За да заблести наистина от чистота крайният продукт, то ние вкарваме в действие нашите високоефективни специализирани машини, препарати и умения. Техниката с която разполагаме е от най-висок клас, което позволява максимална ефективност на извършената работа.

Ако резултатът не е достатъчно задоволяващ, то тогава ние задължително повтаряме процедурата ръчно. Това се повтаря докато в края на краищата не се стигне до получаване на кристално чиста повърхност.

Пране текстил цени не бива да ви притесняват. Когато калкулирате всичко ще се окаже, че всички разходи, които бихте направили за да изперете тъканите у дома, може да надхвърлят тези, които правите ползвайки нашите услуги.

В това се състои и нашата гаранция за качество. Преди всичко останало, за нас е важно клиентите ни да бъдат доволни и да създаваме коректни и трайни взаимоотношения с тях. Нашата цел е да ви превърнем в наш доволен и редовен клиент, който винаги да се сеща за нас.

Доверете се на професионализма, който не ще остане незабелязан. Качественото пране на тъкан текстил е процедура, която ние знаем кога и как да приложим върху вашите настилки.

пране на тъкан текстил

Диваните са място, на което прахът, бактериите и акарите се натрупват лесно. Те не се виждат и затова хората често пренебрегват прането на покривалата, но всъщност те трябва да се перът редовно, на всеки 2-3 месеца.

Да, така е. Това се получава, когато не се почистват редовно. Много хора се хранят върху дивана, понякога спят на него, често децата и домашните любимци играят там и по този начин диваните се замърсяват много. Затова ви съветваме да имате 2 покривала и докато едното се пере, да използвате другото.

За да сте сигурни, че покривалата са чисти е добре да ги почиствате с прахосмукачка поне един път седмично и да ги перете на всеки 1-2 месеца. По този начин ще избегнете натрупването на акари, прах и косми от домашните любимци.

Това зависи от материята на вашите калъфи. По-голямата част от тях могат да се почистват само професионално. Някои могат да се изпират в пералня, но трябва внимателно да прочетете етикетите от производителя, тъй като неправилното пране може да съсипе тъканите. Ако не изперете на правилните градуси покривалата, те може да се свият и да стане невъзможно поставянето им отново.

Често при нас се налага да се справяме с петна от различни храни и напитки, които хората разливат. Колкото по-стари са петната, толкова по-трудно се премахват. Нашите екипи са специализирани в прането и премахването на петна от килими, завивки, одеяла и покривала. Не се колебайте да ни се обадите и ние ще се погрижим за прането.

Цената за пране на завивки, китеници и губери е 8.00 лв./кг. с ддс. Тя включва и безплатен транспорт за София.

Оцени ни:
3.89 / 73

Заявете изпиране на вашия тъкан текстил сега!

Ние ще вземем тъкания Ви текстил, Ще го изперем и ще ви го доставим в къщи сух до няколко дни.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем тъкания Ви текстил
Ще го изперем и изсушим
И ще ви го доставим в къщи