ОБЩИ УСЛОВИЯ

Чистотата е едно най-важните неща в дома на всеки един! За да се чувстваме в хармония с околния свят, тоест мястото, което обитаваме, то от нас се изисква да се погрижим за безупречно чистия вид на всички килими, мокети, пътеки, китеници, тъкан текстил и одеала.

Тук ние сме ви посочили общите условия на дейността, която изпълняваме. Благодарение на информацията, изписана по-долу, нашите потребители ще придобият ясна и кристална представа за услугите и процеса ни на работа.

Доверете се на истинските професионалисти, които ще премахнат всяко упорито замърсяване от любимия ви текстил. Уверете се сами в качеството на извършваните от нас услуги. Ние знаем кое е най-добро за вас и прецизно сме ви го селектирали.

  • Заявки за пране на килими се приемат на e-mail. Можете дани потърсите в удобно за вас време. Любезните членове от екипа ще приемат вашата заявка и ако се нуждаете от съвет, те са в готовност да ви го дадат. Разчитайте на професионалното отношение и приятелския тон.
  • Килимите не могат да се съхраняват в опаковъчното фолио. Това е един от съветите, които даваме на своите клиенти. Не забравяйте след като получите перфектно почистения килим, пътека, одеяло или друго, то задължително отстранете опаковъчното фолио от него. По този начин удължавате експлоатационния период на текстилното произведение.
  • Служителите на фирмата нямат право да влизат в домовете на клиентите. Едно от нещата, които влизат в нашите „Общи условия” е свързано с посещението по домовете. Ние държим на коректните взаимоотношения с нашите потребители. Когато посещаваме адреса, посочен от вас самите, то ние сме в очакване да осъществим контакт с член от семейството ви. Посредством поставеното лице, бихме могли да приемем и предадем килимите или одеалата, за чиито вид сме се погрижили.
  • Фирмата не носи отговорност за килими: скъсани, изгорени, изгнили, с разплетен оверлог, проядени от молци, с петна от восък, вино, кръв, маркер, боя, оцветени или избелели цветове и всички останали замърсявания и увреждания, причинени от нетипична и неправилна експлоатация.
  • Цените се образуват спрямо размера на постелките или избраната услуга. Можем да ви дадем информация за стойността на услугите, които ще изпълним, едва след като сме уточнили всички детайли върху заявката ви.
  • За непотърсени килими в срок от 20 календарни дни от датата на предаване фирмата не носи отговорност.
  • При неуспешна доставка на изпълнена заявка се дължи такса магазинаж в размер на 1 лв. с ДДС за всеки ден забавяне.
  • Рекламации се приемат съгласно чл. 126 ал 1 от ЗЗП.
  • Рекламации се приемат в момента на доставка, като килимът се разопакова пред клиента със съдействието на наш служител. В противен случай рекламации не се приемат и фирмата не носи отговорност за некачествено извършена услуга.
  • Рекламации се предявяват само в писмен вид във формата за контакти.

С поръчка на услуга от сайта pranekilimi.bg КЛИЕНТЪТ приема общите условия за работа на фирмата.

Оцени ни:
3.74 / 76

Заявете пране на вашите постелки сега!

Ние ще вземем постелките Ви, Ще ги изперем и ще ви ги доставим в къщи сухи до няколко дни.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем постелките Ви
Ще ги изперем и изсушим
И ще ви ги доставим в къщи