" />

Пране на китеници и губери

Всяко едно домакинство има в наследство от родители, баби и дядовци поне един от онези, така добре познати ни на всички ни китеници. Те са малко старомодни, но за сметка на това носят много уют и едно топло, приятно усещане, което днес струва доста скъпо.

Предвид своите особености обаче, в наши дни тези настилки не винаги влизат в употреба. Не че хората не ги харесват, а просто поради наличието на далеч по-модерни и съвременни завивки.

Много от новите и модерни продукти са и многократно по-лесни за поддържане и удобни за пране, което има дава допълнително предимство пред старите тежки губери.

Всичко това обаче далеч не значи, че трябва да ги захвърлим на страна, без да полагаме нужните грижа и поддръжка. Напротив. Това са качествени продукти, изработени с много усет към детайла.

От нас се иска просто да ги поддържаме правилно за да получим най-доброто, което те могат да ни предложат. А поддръжката не е нито толкова времеемка, нито толкова скъпа, колкото може би си мислите.

Доверете се на професионални услуги за пране на китеници

Китениците са завивки, специфични сами по себе си, а както знаете, всички завивки трябва да се перат редовно. Специалистите препоръчват да подменяме спалното бело и калъфките веднъж в седмицата, но сами разбирате, че един китеник няма как да се пере толкова често.

Въпреки това, е наложително поне веднъж в годината да ги почиствате от насъбралия се прах из между влакната им. Това не е много лесно и изисква наистина много усилия, което кара много хора уж да забравят за тази отговорност и да отложат работата за друг път.

Разбира се, в това няма нищо странно, особено като се замислим колко натоварени сме обикновено в ежедневието. Съвременният човек в повечето случаи не разполага с достатъчно време и това прави поддръжката много трудна.

Като добавим и това колко много допълнителни умения и сръчност е необходимо да се вложат в изпирането на тези покривала, това прави почти немислимо изпирането им в домашна обстановка.

Професионално изпиране на губери и китеници

Днес на пазара съществуват много фирми, които предлагат професионално изпиране на губери, а едно от имената сме ние. Нашата фирма, има за цел да предложи помощ с това, което за повечето хора е немислима загуба на време и усилия.

В случая на помощ ви се явяват нашите многобройни специализирани услуги, които могат да ви спестят пряко много грижи, време и средства с помощта на нашите свързани с пране на тези толкова трудни за поддържане покривки, изработени от влакнести материали.

Предимството да се доверите на нас е, че ние знаем кога, какво и как е необходимо да се направи за вашите завивки, така че да възвърнем свежия им вид и да ухаят те приятно и чисто.

С помощта на специални машини и препарати от най-ново поколение и от най-висок клас, ние отстраняваме замърсяванията, независимо от техния вид и естество. Освен това, можем да се справим и с всякакви упоритите петна, ако съществуват такива.

Използваме единствено химични разтвори, безвредни за вашето здраве, тъй като това е много по-важно от всичко останало. Все пак никой китеник не е по-важен от здравето на човека.

След финализиране на цялата процедура по почистването, ние извършваме повторен оглед на китеника, който сте оставили за пране. Това е последната стъпка, която ще покаже как сме свършили работата си.

Ако съществуват все още някакви следи от замърсявания, то задължително повтаряме ръчно процедурата, докато не достигнем до желания резултат. При извънредно упорити петна процедурата може да се повтори многократно до постигането на желания резултат.

За нас е от ключово значение клиентите да бъдат доволни и да създаваме коректни и трайни взаимоотношения с тях. Съвършеният краен резултат е гаранция за нашето качество, предложено на вас.

Почистването на китениците е трудоемка задача, с която голяма част от домакините трудно успяват да се справят. Обикновено след един опит хората не започват това повече сами, тъй като се изискват изключително много усилия.

Повечето завивки са изработени с дълъг косъм, който има свойството да задържа тонове прахообразни частици, вредни както за вашето здраве, така и за това на децата ви.

Подобен тип покривки са също така и катализатор на запрашаване. Дори и след старателно почистване, прахът се връща в стаята отново, тъй като се отделя от губера. Погрижете се всичко в дома ви да свети от чистота и оставете тази задача на нас.

Наши клиенти търсят най-често:

  • пране на китеници София
  • пране на губери София
  • пране на китеници цени
  • пране на губери цени

В поддръжката на тези толкова трудни за почистване покривки, ние сме на ваша страна. Можете да се свържете с нас по всяко едно време, когато имате нужда от услугите ни.

Инвестицията, която следва да направите, ще ви се отблагодари многократно. Чистота в дома ви няма цена! Оставете качественото пране на губери в ръцете на истински професионалисти, каквито сме ние!

пране на замърсени китеници

Китениците често са твърде големи и стават много тежки, когато се намокрят. Често не се побират в пералнята и затова хората се обръщат към фирми, специализирани в прането и почистването. Ако имате малък китеник и пералнята ви има програма подходяща за него може да ги изперете.

Препоръчваме ви да изпирате китениците само когато са видимо замърсени или имат лоша миризма, тъй като вълната изисква специални грижи и внимание. Замърсяването им зависи от употребата и ако в семейството има деца или домашни любимци прането се налага по-често.

Китениците се изпират със специални препарати и омекотители за вълна. Както знаете вълнените одеяла и китеници изискват специални препарати, защото лесно се свиват. Неподходящи препарати увреждат тъканите, те се свиват и загубват цветовете си и мекотата. По-добре е да се обърнете към нашия екип, за да изперем вашите китеници, а вие да си спестите време и усилия.

Нашият екип се състои от професионалисти, които знаят как да се погрижат и за най-деликатните тъкани. Свържете се с нас и ние ще изперем и изсушим качествено вашите китеници, одеяла, завивки и килими.

Най-добрия вариант е да се съхраняват на тъмно и сухо място. Винаги изпирайте китениците преди да ги приберете, за да предотвратите появата на молци. Ако почиствате и съхранявате правилно китениците, ще ги ползвате много години.

Ние ще вземем вашите китеници от дома ви и ще ви ги върнем напълно чисти в най-кратки срокове. Не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип ще използва най-подходящите препарати, за да почисти старателно всички замърсявания и китениците ви да бъдат отново в перфектно състояние.

Оцени ни:
3.74 / 122

Заявете изпиране на вашите китеници сега!

Ние ще вземем китениците Ви, Ще ги изперем и ще ви ги доставим в къщи сухи до няколко дни.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем китениците Ви
Ще ги изперем и изсушим
И ще ви ги доставим в къщи