Пране на одеала в София

С наближаването на пролетта, а след него и на летния сезон, всяка една отговорна и загрижена за семейството си домакиня пристъпва към онази важна дейност, свързана със складиране на завивките и одеялата, ненужни през сезона на летните горещините.

Проблемът е в това, че някак просто не е хигиенично да приберем всички завивки в раклата, без преди това да сме ги изпрали. Най-малкото, съществува вероятност в тях да са се навъдили голямо количество акари, които влошават астмата и причиняват различни алергии.

Ние ви предлагаме най-високо качество машинно пране на одеала, от което можете да се възползвате по всяко едно време на година, без оглед на сезона и температурите навън.

Почистването на завивките от нашата фирма се извършва със специализирана машина от последно поколение, която бързо и ефективно отстранява изцяло петната и премахва замърсяванията, които са се натрупали в дълбочина.

За целта, ние използваме висок клас професионални почистващи препарати, които знаят кое е най-добро за вашите завивки. Те ще премахнат всяка следа от замърсяване, но без да доведат до нежелано захабяване.

Пране на одеала – защо да се възползваме от услугата?

Знаете, че хигиената във всеки един дом е на първо място, особено когато става дума за предметите, които са е постоянен контакт с нас. Това в пълна сила се отнася за прането на завивките.

След като сте използвали своите одеялата цял един сезон, то вие сте длъжни да се погрижите за тяхното почистване, дори и видимо да не констатирате необходимост от това.

Това не само ще направи вашият дом по-чист и свеж, но ще има и директно влияние върху вашето здравословно състояние. За целта е добре да знаете, че прахът провокира редица здравословни проблеми, сред които астматични пристъпи и алергични състояния.

По време на сезона, в който ползвате дадена завивка, в тъканите ѝ се натрупва не малко количество прах, което трудно би било отстранено единствено с помощта на изтупване.

Тези прахови частици най-често са малки вредители, наречени акари, както и техните изпражнения. Именно те са генераторът на алергичните реакции, както и на влошените състояния свързани с астмата

За да се наслаждавате на пълноценния комфорт и удобството, царящо в уютния ви дом, то не забравяйте да се възползвате от висококачествените услуги, които ние ви предлагаме – пране одеала, цени - народни.

Ние обещаваме едно, а именно да направим вашето жилище едно по-добро място за живеене, предлагайки ви свежест и чистота на изключително ниска цена съвместима с всеки бюджет.

Хигиената е на първо място за нас

Одеялата са онази част от нашата собственост, като се числят към най-личните вещи. Причината е, че с тях застиламе своите легла, което от своя страна е едно много лично и интимно място.

Това, само по себе си, предопределя нуждата от висока хигиена, която всяка една домакиня трябва да спазва. Под хигиена имане предвид редовно да освежавате завивките с изпиране на подходяща температура и с препарат.

Ако не желаете мебелите да се посипват в прах, в момента, в който решите да сгънете или разгънете своето одеяло, то нашият съвет е да се погрижете за добрия му външен вид, така както полагате грижи за самите вас.

Защото в известен смисъл разлика няма. В края на краищата завивката е мястото, под което прекарвате около ⅓ от целия си живот, а това обърнато в месеци и години никак не е малко.

Услуга с най-високо качество

Предлаганата от нас услуга е с най-високо качество. Освен това и цената е много примамлива, което лесно я прави достъпна дори за хора с по-ограничени финансови възможности.

Вашата текстилна собственост ще попадне в ръцете на истински професионалисти, които знаят какви методи да приложат, така че завивките ви да заблестят от чистота и всички вредители и микроби в тях да бъдат почистени.

Работим единствено с най-висок клас професионални машини и най-ефективни препарати, умеещи да се справят с най-замърсените тъкани и упорити петна, но без да поставят в риск здравето.

Пред нас никога не застават бариери. В състояние сме да превърнем всички одеала, пътеки, мокети или килими в чисто нови. Завивките ви ще бъдат взети от вас, а след това ще ви бъдат доставени отново у дома.

Това директно прави услугата най-удобната възможна опция. Качеството заляга в епицентъра на нашата политика и ние не правим компромис с това! Ще се уверите сами когато видите разликата между преди и сега.

пране на замърсени одеала цени

 

Оцени ни:
4.53 / 75

Заявете изпиране на вашите одеала сега!

Ние ще вземем одеалата Ви, Ще ги изперем и ще ви ги доставим в къщи сухи до няколко часа.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем одеалата Ви
Ще ги изперем и изсушим
И ще ви ги доставим в къщи