За нас

Център за машинно пране на килими Carpet Factory извършва целогодишно
пране на килими с безплатен транспорт
за гр.София.


Във фабрика за машинно пране на килими Carpet Factory  сме специализирани в машинно пране и сушене на килими, почистване на мокети, китеници, губери, одеяла от 2006 г. Прането се извършва в гр. София  от професионални машини последно поколение на водеща в бранша европейска фирма.

Разполагаме с нови автоматизирани машини, както и нови центрофуги и сушилно помещение, които дават възможност за бърз, качествен процес с минимална намеса на човешки фактор.

 

Препаратите, които използваме са 

  • биоразградими
  • антибактериални
  • антистатични
  • антиалергични 
  • сертифицирани по всички европейски изисквания. 

 

При процеса на пране не се замърсява околната среда. 

След самия процес на изпиране на килима и неговото центрофугиране килима остава много леко влажен. 

През по-голямата част на годината килимите са готови окончателно за получаване, само от слънчевата топлина,  за по-малко от няколко часа.

Разполагаме със сушилно помещение и това ни позволява, и през зимните месеци, процеса на окончателно изсушаване на вашите килими да се извършва за много кратко време. 

Нашата услуга се предлага целогодишно. 

Обученият персонал, професионалните машини и дългогодишният ни опит са гаранция за качествена услуга в срок. За това свидетелстват многобройните редовни клиенти, в това число и държавни учреждения и институции, фирми, детски градини, училища, центрове за възрастни хора доволни от предлаганата от нас услуга.

 

Ние сме тясно специализирани в услугата пране и сушене на килими. Не случайно и голяма част от почистващите фирми използват нашите услуги.

Оцени ни:
4.15 / 85

Заявете пране на вашите постелки сега!

Ние ще вземем постелките Ви, Ще ги изперем и ще ви ги доставим в къщи сухи до няколко часа.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем килимите Ви
Ще ги изперем и изсушим
И ще ви ги доставим в къщи