" />

За нас

Център за машинно пране на килими Carpet Factory извършва целогодишно
пране на килими с безплатен транспорт
за гр.София.


Във фабрика за машинно пране на килими Carpet Factory  сме специализирани в машинно пране и сушене на килими, почистване на мокети, китеници, губери, одеяла от 2006 г. Прането се извършва в гр. София  от професионални машини последно поколение на водеща в бранша европейска фирма.

Разполагаме с нови автоматизирани машини, както и нови центрофуги и сушилно помещение, които дават възможност за бърз, качествен процес с минимална намеса на човешки фактор.

 

Препаратите, които използваме са 

  • биоразградими
  • антибактериални
  • антистатични
  • антиалергични 
  • сертифицирани по всички европейски изисквания. 

 

При процеса на пране не се замърсява околната среда. 

След самия процес на изпиране на килима и неговото центрофугиране килима остава много леко влажен. 

През по-голямата част на годината килимите са готови окончателно за получаване, само от слънчевата топлина,  за кратък период.

Разполагаме със сушилно помещение и това ни позволява, и през зимните месеци, процеса на окончателно изсушаване на вашите килими да се извършва за много кратко време. 

Нашата услуга се предлага целогодишно. 

Обученият персонал, професионалните машини и дългогодишният ни опит са гаранция за качествена услуга в срок. За това свидетелстват многобройните редовни клиенти, в това число и държавни учреждения и институции, фирми, детски градини, училища, центрове за възрастни хора доволни от предлаганата от нас услуга.

Препаратите, които използваме са антибактериални, антистатични и напълно биоразградими. Те са безопасни за хора с алергии, деца и домашни любимци. Нашите специалисти ще се погрижат да изперат вашите килими и завивки, с препарати специално предназначени за материята, от която са изработени.

Използвайки качествените услуги на Carpet Factory вие ще удължите живота на вашите килими. Ние предлагаме пълна гама от услуги за пране на килими, пътеки, мокети, китеници, олекотени завивки, одеяла и дори плюшени играчки.

Знаем какво е необходимо, за да се погрижим за всички проблемни зони, миризми и петна и ще ви върнем килимите в най-кратки срокове.

Прането и изсушаването на килимите отнема между пет и седем работни дни. Ще се свържем с вас, ако се очаква забавяне. За вашето удобство предлагаме и безплатен транспорт за гр. София.

Ние разполагаме със сушилня, където килимите се изсушават при идеална температура и влажност. Нашите обучени специалисти не само премахват безопасно всички замърсявания, но и контролират процеса на сушене, за да ограничат риска от свиване на килимите.

Машинното пране премахва алергените, микроорганизмите и бактериите. Много хора смятат, че почистването с прахосмукачка е напълно достатъчно и се обръщат към специалисти само когато килимът е видимо силно замърсен.

Килимите събират немислимо количество мръсотия, която попада там чрез обувките ни, трохи от храна, прах от въздуха, акари и много други микроорганизми. За да поддържате хигиената във вашия дом трябва редовно да почиствате и перете.

Чистите килими издържат по-дълго във времето и може да ги използвате години наред. Много хора не осъзнават, че затрупаната и мръсна среда влияе на здравето им и ги стресира. Професионалното изпиране ще премахне петната и ще възвърне цветовете на вашия килим и ще освежи въздуха в целия ви дом.

Оцени ни:
3.64 / 178

Заявете пране на вашите постелки сега!

Ние ще вземем постелките Ви, Ще ги изперем и ще ви ги доставим в къщи сухи до няколко дни.

Направи заявка

Обадете ни се
Ще вземем килимите Ви
Ще ги изперем и изсушим
И ще ви ги доставим в къщи